web analytics

Audit de Securitate

 

Auditul nostru de securitate este o abordare exhaustivă și complexă prin care vei înțelege toate potențialele riscuri la care afacerea ta este supusă.

Verificăm fiecare colțișor online al afacerii tale ca să ne asigurăm că munca ta nu va fi niciodată compromisă și că nu va trebui să folosești tot bugetul pentru repararea daunelor.

Care sunt riscurile atacurilor cibernetice?

Cu toții credem că suntem în siguranță și că atacurile cibernetice nu ni se pot întâmpla.
Până când se întâmplă și pierdem afaceri la care am muncit ani de zile.

Uite câteva dintre riscurile la care este supusă afacerea ta:

Industrii cu care lucrăm

Telecom

eCommerce

Finance

Healthcare

HoReCa

NGO

Healthcare

Telecom

eCommerce

HoReCa

NGO

Finance

Testarea securității în locațiile fizice

Evaluăm capacitatea măsurilor actuale de securitate fizică de a preveni infiltrarea atacatorilor. Mai apoi, vedem care sunt vulnerabilitățile și îți oferim soluții pe care le poți implementa imediat ce am plecat de acolo.

Echipa noastră e formată din oameni experimentați și calificați în tehnicile folosite de hackeri în infiltrarea locațiilor fizice. Deci, ne asigurăm că nimeni nu poate da buzna în magazinul tău. Sau, dacă o face, și-a luat țeapă.

Red Team Engagement

Un grup de testeri efectuează o serie de teste și de activități ca să evalueze gradul de pregătire a companiei tale în eventualitatea unui atac cibernetic.

82% dintre atacurile cibernetice vin din cauza erorilor umane. Echipa noastră verifică și gradul de cunoștințe pe care personalul îl are, pentru a identifica orice verigă slabă.

Test Complet de Penetrare

Testul de Penetrare este condus de o echipă de specialiști în securitate și are ca scop identificarea oricăror posibile vulnerabilități care pot duce la scurgeri sau pierderi de date.

Acest test te ajută să previi problemele de securitate înainte ca hackerii să profite de ele.

Prevenția e mult mai eficientă (și de 70x mai ieftină) decât repararea unor daune care pot fi permanente.

Testele noastre sunt complete și complexe și îți vor pune pe tavă chiar și cele mai mici vulnerabilități ale companiei tale. Orice poate fi folosit de un hacker împotriva ta, mai rău ca la un divorț.

Testarea aplicațiilor Web

Testăm tot ce ține de aplicațiile web ale companiei tale, ca să ne asigurăm că nu există riscuri.

Odată ce identificăm toate vulnerabilitățile, îți oferim sprijinul și soluțiile necesare pentru ca afacerea ta să fie în siguranță.

Testul nostru pentru aplicațiile web este în linie cu Top 10 OWASP (Open Web Application Security Project)

Protejează-ți afacerea de atacurile cibernetice
E mult mai simplu să previi. Protejează-ți munca și asigură-te că hackerii nu au nicio șansă.

The cyber security audit is a complete approach to understanding your current security posture and the potential in which a malicious attacker (internal or external) could compromise your organization’s capabilities

Error: Super Forms could not find a form with ID: 27951