web analytics

Mystery Shopping

 

Cel mai important element al unei afaceri este clientul. Experiența pe care i-o oferi face diferența între profit și pierdere.

Dacă vrei să ai cele mai bune servicii de relații cu clienții, ai venit unde trebuie.

Îți vizităm afacerea “sub acoperire” și evaluăm experiența pe care o oferi clienților până la cele mai mici detalii. O să știi exact ce și cum se întâmplă la tine în “curte“ când nu ești acolo.

La final, primești un raport detaliat cu pași pe care să-i urmezi ca afacerea ta să întreacă concurenții și să uiți noțiunea de “pierdere”.

Soluții pentru Mystery Shopping

Monitorizarea calității prin ochii clienților este vitală. Asta dacă vrei să fii mereu înaintea concurenților. Serviciul nostru poate fi folosit de orice magazin din orice industrie și este un instrument important de marketing research.

Ai văzut cum se fac în filme operațiunile sub acoperire? Echipa noastră ”se infiltrează” la tine în locație și nici nu știi cine sunt. La final, primești un raport obiectiv ca să vezi clar ce trebuie să îmbunătățești în magazinul tău ca să atragi clienții, să-ți maximizezi vânzările și să primești review-uri de 5 ⭐.

Restul depinde doar de tine.

Vezi afacerea ta prin ochii clienților

Un client fericit te scutește de bani dați pe reclame.

E vital să monitorizezi calitatea prin ochii clienților. Asta dacă vrei să fii mereu înaintea concurenților. Te-ai întrebat cum 2 magazine alăturate, care vând aceleași lucruri, au fluxuri diferite de clienți?

Serviciul nostru poate fi folosit de orice magazin din orice industrie și este un instrument important de marketing research.

Evaluare în magazin

Ai văzut cum se fac în filme operațiunile sub acoperire? Echipa noastră ”se infiltrează” la tine în locație și nici nu știi cine sunt. Sunt cumpărători anonimi, care joacă rolul de client, dar care, de fapt, sunt atenți la toate detaliile.

Vor observa nivelul curățeniei, modul în care sunt tratați, cum se comportă angajații, cât de repede le sunt rezolvate problemele sau cum sunt efectuate operațiunile. Vor lua notițe și vor veni cu un raport obiectiv care să te ajute pe tine să ai o evaluare completă a afacerii tale.

Industrii cu care lucrăm

Telecom

eCommerce

Finance

Healthcare

HoReCa

NGO

Telecom

eCommerce

Finance

Healthcare

HoReCa

NGO

Angajat sub acoperire

Angajații fericit îți fac firma să crească. Sunt acei angajați care au grijă de clienți, îi servesc cu zâmbetul pe buze și cred în viziunea ta.

Trebuie să fii ancorat în realitate și să știi exact cum merg lucrurile în afacerea ta.

Dacă alegi să ai un angajat sub acoperire, acesta îți poate aduce date despre:

 ✓ management;

 ✓ cum se simt oamenii la tine-n locație;

 ✓ ce nemulțumiri au angajații tăi;

 ✓ care sunt lucrurile pe care trebuie să le faci în continuare;

 ✓ probleme pe care nu le cunoșteai.

Ne uităm la fiecare proces din interiorul afacerii tale în mod obiectiv și luăm notițe pe parcurs. Ne putem concentra pe anumite departamente sau pe întreaga echipă, în funcție de nevoile tale.

La final, te va aștepta un raport detaliat cu tot ce am văzut și observat, cu pași pe care îi poți implementa imediat.

Hai să facem echipă și să ajutăm afacerile să ajungă la versiunea lor cea mai bună

Devino mystery shopper

Facem echipă doar cu cei mai buni. Căutăm pe cineva care are grijă la detalii și are un spirit de observație ascuțit. Oameni care vor să ajute afacerile să aibă servicii impecabile pentru clienții lor.
Dacă tu ești unul dintre acești oameni, hai să ne cunoaștem.

Contactează-ne

Vrei să discutăm nevoile specifice ale afacerii tale și să venim cu un plan de bătaie? E foarte ușor să ajungi la noi. Completează formularul de contact și un coleg va lua legătura cu tine.